tirsdag den 7. december 2010

ebøger

Det bliver nok heller ikke denne jul hvor ebøger for alvor hitter i DK. Så må det blive den næste. For der er ingen tvivl om at de kommer. Jeg var inde i en boghandel i går og spurgte om jeg kunne prøve den ebogslæser de sælger, men det kunne jeg ikke komme til. Hvem køber et stykke elektronik til 1.600 kroner ubeset og uafprøvet? Boghandlerne er jo overhovedet ikke oppe i gear på det her område. Forlagene heller ikke. Jeg har fået forlagsretten tilbage på en række af mine gamle bøger som aldrig nogensinde vil blive genoptrykt. Nu går jeg med planer om selv at lave ebøger af de gamle titler. Skal bare lige have fundet ud af hvordan man gør.

5 kommentarer:

 1. Jeg tror, rigtig mange får en e-læser(iPad) i julegave. Og man regner med, at ca. 20 % af danskerne får en e-læser i løbet af 2011, så jeg tror, det kommer til at gå hurtigt. Har du tjekket vores pakkekalender?! Vi uddele 100 e-bøger hver dag frem til jul. Du kan låne en læser på biblioteket, så du kan afprøve inden køb. Good luck!!

  SvarSlet
 2. Pokkers. Var lige inde og tjekke kalenderen 13:07 - og da var alle pakkerne væk. Hmm. Prøver igen imorgen.

  SvarSlet
 3. Det lykkedes heller ikke i går. Den kalender er da vist en stor succes. Midt i min ærgrelse over ikke at vinde kom jeg i tanke om, at nogle af mine bøger vist er udgivet som ebøger og efter et hurtigt tjek, fandt jeg ud af at det drejer sig om fire titler. "Den skæve dreng", "Den hule pige", "Den sorte terning", og "Vildnisset". Ifølge kontrakten kan jeg også få frieksemplarer af dem - det vil jeg se at få. For eftersom jeg ikke ejer en ebogslæser eller iPad har jeg ikke tænkt mig at læse ebøger. Ville blot studere fænomenet.

  SvarSlet
 4. Dejligt at se, at det er fra denne tid man begynder at bruge sofokosmologi (sofocosmology - the teachings of how to discover and contact exoterrestrial life). Det er også på høje "tid". Der er trods alt ikke længe til det i allerhøjeste grad er nødvendigt at der er mere end nødvendigt med fuldt uddannede indenfor feltet.

  SvarSlet