tirsdag den 12. april 2011

Zambesi


Så udkommer min første roman for voksne - Zambesi - som ebog på forlaget Mallebuh. Den vil kunne købes i de fleste online boghandler indenfor de nærmeste dage. Læs mere her: www.mallebuh.dk

Zambesi fik en vanvittig flot modtagelse i pressen da den udkom i 2000 og den vandt Bogforums Debutantpris det år. I 2001 udkom den i Frankrig.

Uddrag:

Han kiggede ikke nærmere på papiret, men lagde det på gulvet foran sig med den helt hvide bagside opad og skubbede det derefter langsomt ind mod storetåen. Den hvide kant forsvandt ind under tåen, men han skubbede det endnu længere ind, og der hvor papiret normalt skulle have stødt mod tåen – lige præcis i punktet, hvor huden og gulvet mødtes – var der ingen modstand. Den hvide flade fortsatte længere ind under tåen. Ind under den forreste trædeflade, under svangen, hælen og ud igen bagved. Han rykkede lidt i papiret. Frem og tilbage. Ingen modstand. Han flyttede sin anden fod hen på papiret og sad nu på hug med begge fødder oven på papiret. Så rykkede han igen i det hvide ark.
Fandens,” hviskede han og bed sig i læben. Der var ingen tvivl. Han svævede nogle få millimeter over gulvet.


Ingen kommentarer:

Send en kommentar