fredag den 7. januar 2011

Liv på spil

Har fået ny udgivelsesdato på ungdomsromanen "Liv på spil". Den er rykket frem og er nu sat til udgivelse den 3. februar.

12 kommentarer:

 1. Med den forside må det næsten handle om computerspil :)

  SvarSlet
 2. Godt set, Janus. Jeg viste den til en skoleklasse jeg skulle holde foredrag for og alle drengene råbte straks: GTA! Så, jo. Forsiden signalerer det den skal. Og verden er jo et computerspil, hvor Gud er en filipensbefængt teenager.

  SvarSlet
 3. Nu fandt jeg lige dit oprindelige indlæg om den (som jeg også må have læst, da det kom) - kan godt lidt taglinen "Gud er gamer". (Men hvorfor har Gyldendal ikke fået noget mere om bogen ud på nettet?)

  En helt anden ting, når nu jeg er her - komplimenter for at bruge bloggen rigtigt. De korte ting/upublicerede tekster og andet gør det interessant at følge med og passer perfekt til formatet (og så er de spændende). Det er rart at have i baghovedet, når vi i det lille hjem diskuterer danske forfattere, som slet ikke er til stede på nettet eller blot har statiske (ligegyldige) sider. Nettet er i høj grad et tekstmedie, og det burde jo gøre forfatterne til konger :)

  SvarSlet
 4. Hvor har du ret. Hjemmesider er ofte alt for statiske og kedelige. Selv har jeg været lidt længe om at få øjnene op for blogs, men nu er jeg blevet bidt af det - og hvor er det nemt. Også for brugere at interagere med bloggeren selv. Det sker jo bare ikke på en hjemmeside.

  SvarSlet
 5. Enig, Janus! Det er nemlig en rigtig god og læsværdig blog.

  SvarSlet
 6. Jeg vil omtale Liv på spil på konferencen Når koden er knækket på torsdag.

  SvarSlet
 7. @Janus. Hvad mener du med at Gyldendal ikke har fået noget om bogen ud på nettet? Er der noget de plejer at gøre som de ikke har gjort med den her eller hvad? Ellers må jeg jo have fat i dem.

  SvarSlet
 8. god spændende bog - har bogen en hjemmeside? Synes jeg hørte noget om det på et tidspunkt?

  SvarSlet
 9. Hej Bine. Nej, bogen har ikke en decideret hjemmeside. Det tætteste vi kommer på er omtalen på min egen hjemmeside: http://soerenjessen.com/Liv.html

  SvarSlet
 10. Tak det har jeg nemlig læst, men sidder med opgave til biblioteksudd. så jeg håbede der var noget interaktivt at referere til.. Jeg må "nøjes" med bogen ;o)

  SvarSlet
 11. Prøv at tjekke big L ś forstillinger ud i Chungden i thailand de er fantastiske (:

  SvarSlet